У кожного з нас є своє улюблене взуття, яке ми зберігаємо вдома та використовуємо у випадках, коли вони здаються нам найбільш вдалими, але інша справа стоїть у питаннях, що стосуються подорожей, адже тут узяти з собою весь гардероб не вийде і доведеться вбирати те, що справді стане в пригоді.

 

Коли справа доходить до взуття для подорожей, практичний вибір зазвичай резонніший (особливо, якщо ви не подорожуєте там, де вам потрібно красиво одягатися). Високі підбори та інші туфлі, в яких важко ходити протягом тривалих періодів часу, не має сенсу брати з собою, чи навіть взувати на початку подорожі. Кращий план - подумати про різні типи взуття, які вам можуть знадобитися для вашого наміченого стилю поїздки, а потім подивитися, без яких із них можна насправді обійтися.

Варіанти взуття:

Кросівки – по справжньому фанатами кросівок є люди, які люблять багато бігати, щоб залишатися у гарній фізичній формі. Якщо ви зможете поєднати кросівки, в яких однаково зручно як бігати так і просто ходити обов'язково візьміть такі з собою в свій туристичний похід, вони вам знадобляться практично при виборі будь-якого туристичного маршруту.

Гумові чоботи - для людини, яка серйозно ставиться до вивчення незвіданих лісів, стежок і гір, знадобляться справжні гумові черевики для справжнього бездоріжжя, але вони будуть найгіршими вибором для вас, якщо ви плануєте довготривалий похід. Візьміть їх тільки в тому випадку, якщо ваш маршрут проходитиме справді непролазними хащами, або погодні умови вимагатимуть витривалого та міцного взуття, яке зможе захистити ваші ноги.

Взуття для ходьби - практично в будь-якій поїздці люди знаходять, що вони ходять більше, ніж в звичайному житті. Зручне прогулянкове взуття є обов'язковим, щоб ви могли насолоджуватися відпочинком, а не мати справу з пухирями і хворобливістю.

Комфортні сандалі - теплий клімат може бути задушливим для ніг, які взуті . В цьому випадку добре прогулянкові сандалі, ймовірно, відмінна ідея.

 

Flip Flops - Фліп-флоп якогось типу є обов'язковим для більшості мандрівників, особливо якщо ви будете жити в хостелах і мится в комунальних душах. Вони також дуже здорово підійдуть, якщо ви відправляєтеся на пляж.

Також пам’ятайте, що колір є характеристикою, яка виділяється найбільше в будь-якій парі взуття, а взуття - одне з перших речей, помічених в одязі.

Вибираючи туристичне взуття, важливо йти з поміркованими кольорами; Виберіть щось, що стильно виділяється, не привертаючи занадто багато уваги.

Темні кольори добре працюють і по'єднуються практично з будь-якими іншими кольорами.

Одягаючи неонові черевики з зеленою доріжкою під час вивчення нового міста, ви виглядаєте як турист, а модні кольори часто є надто дорогими та смішними, якщо дотримуватися тенденції.

Темні фарби також приховують плями, що справді добре, адже ви можете подорожувати упродовж декількох місяців, не залишаючи їх чистими.


    фейсбук