В Україні невдовзі з’явиться сервіс з планування подорожей країною для індівідуальних мандрівників..

З кожним роком в Україні з’являється все більше подорожувальників і йдеться не лише про закордонних туристів, а й про внутрішніх туристів, які відкривають для себе незнані раніше місця. А таких в Україні дуже і дуже багато: це й неймовірні обєкти створені природою, це й безліч чудових архітектурних будівель та міст, які дійшли до нас із далекого минулого.

Одночасно зі зростанням туристчиних потоків збільшується і кількість сервісних сайтів. Одним з таких, що невдовзі обіцяє полегшити життя туристам є сайт http://md-ukraine.com – перший в Україні сервіс з планування подорожей країною для індівідуальних мандрівників.

Творці нового сервісу обіцяють, що він стане унікальним планувальниом будь-якого відпочинку, з його допомогою туристи зможуть розрахувати вартість своєї поїздки за допомогою калькулятора розрахунку вартості подорожей по Україні MD.

Це надзвичайно корисний інструмент під час планування подорожі, і не важливо чи плануєте Ви вікенд, чи повноцінну відпустку. Необхідно ввести дані щодо Ваших планів як то кількість подорожуючих, скільки діб Ви плануєте перебувати у поїздці, які населені пункти хочете відвідати, коли саме плануєте подорож, яким транспортом, у якому типі помешкання плануєте зупинитися, де будете харчуватись, чи плануєте розваги під час подорожі.

Для розрахунку використовуються дані зібрані із статистичних показників у відповідних галузях. Звісно, що результати не відобразять абсолютно точний бюджет майбутньої поїздки, адже всі ми різні і кожна особистість уявляє відпочинок по своєму. Але цей безкоштовний сервіс безумовно суттєво збереже Ваш час під час самостійного планування відпустки чи вікенду по Україні.

Таким чином, кожен бажаючий зможе скласти подорож своєї мрії таким чином, щоб це не вийшло за межі дозволеного бюджету.

"Вже зараз на сайті можна прочитати надихаючі статті про найяскравіші історико-культурні пам’ятки і підібрати маршрути по найбільших містах, фортифікаціях Західної України або природніх пам’ятках Півдня. "


    фейсбук