Переважна більшість предметів побутової техніки та електронних пристроїв працюють від мережі 220 вольт, а стандартна напруга бортових мереж автомобілів становить 12 В. У скрутних умовах воєнного часу у великої кількості користувачів виникає потреба використовувати прикурювач автівки як генератор електричного струму.

Втім, без застосування спеціального перетворювача напруги на практиці це неможливо. Для тих, хто має на меті придбати автомобільний інвертор, ми підготували рейтинг найбільш продуктивних і надійних моделей. Слід мати на увазі, що через підвищений попит покупцям не завжди вдається знайти вибраний варіант у продажу.

Baseus In-Car Inverter 150W

Лінійка високоякісних 12 В-інтерторів In-Car Inverter зі скромною потужністю (150 Вт), призначених для швидкої зарядки мобільних гаджетів в умовах відсутності стаціонарної електромережі. Baseus є одним із провідних виробників у бюджетному сегменті автомобільних акумуляторів зовнішнього типу.

Ця модель інвертора відрізняється преміальною якістю збірки, корпус приладу виготовлений із міцних матеріалів, що гарантує тривалий термін експлуатації. Серед інших переваг варто виділити компактні габарити та наявність роз’єму типу USB Type-C. Сучасні захисні стандарти та технології гарантують безпечну зарядку різноманітних мобільних пристроїв.

Головними перевагами моделі є:

  • просунута система захисту;
  • наявність порту USB;
  • елітна якість матеріалів.

Ddragon DC 12V

Рекомендуємо також звернути увагу на інвертор Ddragon DC 12V (11V-14V) із вхідною напругою 12 В. Через високу вихідну потужність (2000 Вт) ця модель коштує дорожче більшості аналогів.

Якщо під’єднати пристрій безпосередньо до АКБ, його можна використовувати для живлення великогабаритної побутової техніки під час перебоїв із постачанням електрики. Через величезний попит інвертори цієї серії важко знайти у вільному продажі, втім можна оформити попереднє замовлення на сайті магазину Алло в Харкові.

Реалізована просунута система захисту від перегріву (активується, коли температура перевищує 65 градусів), перевантажень та коротких замикань.

Ключові плюси пристрою:

  • ККД понад 90%;
  • висока вихідна потужність;
  • надійні системи захисту.

Universal Inverter DC 12V24V48V60V

До трійки найкращих автомобільних інверторів по праву входить модель Universal Inverter DC 12V24V48V60V, що трансформує напругу з 12 В на вході у 220 В на виході. Номінальна потужність приладу — 1500 Вт, а пікова може перевищувати 2200 Вт.

Підключення до акумулятора здійснюється за допомогою клем типу «крокодили». Нижча вартість на тлі конкурентних моделей пояснюється невисоким показником ККД (близько 85%). Продукція бренду сертифікована за стандартом РЄ. В асортименті є декілька модифікацій інвертора з різними значеннями напруги.

Серед інших переваг відзначимо: продуману конструкцію, можливість використання для живлення професійного обладнання та наявність надійних систем захисту.


    фейсбук