На підставі 82 млн відгуків туристів, міжнародний ресурс  trivago склав рейтинг найпривабливіших для мандрівників міст світу за співвідношенням ціни та якості послуг.

До уваги були прийняті місцеві красоти та пам'ятки, а також якість обслуговування в готелях, де ніч на двох коштує не більше 100 євро.
Єдиним українським містом, що потрапило до рейтингу trivago Best Value Index-2014, виявився Львів, набравши 95,86% у співвідношенні ціна-якість, він посів 39 місце.

За підрахунками trivago, ніч в готелі для двох у Львові в середньому обходиться в 73 євро.
Історичний центр Львова занесено до списку Світової спадщини ЮНЕСКО. У місті знаходиться найбільша кількість пам'яток архітектури в Україні. У 2009 році Львову надано звання Культурної столиці України. Місто періодично посідає чільні місця в рейтингах туристичної та інвестиційної привабливост.

 

Перше місце в рейтингу дісталося місту Айт-Бен-Хадду в Марокко, який у співвідношенні ціна-якість набрав 97,96%. При цьому, ніч в готелі для двох обійдеться тут у 42 євро.

Цікаво, що найбільше в списку 100 найкращих виявилося китайських міст - вісім. За Китаєм йдуть країни Таїланд, Греція та Іспанія, кожна з сімома позиціями в рейтингу, і Португалія з шістьма.

В списку 100 найкращих туристичних напрямків за співвідношенням ціна-якість 2014 не представлене жодне російське місто.

 


    фейсбук