Ви коли-небудь зустрічали диво? Якщо ні – то приїжджайте до Тернополя. Місто, в серці якого є цілий «острів любові». Говорять, що саме тут живе «дух міста», який протегує всім закоханим – адже не дарма посеред озера виріс острів закоханих. Він розташований посеред Тернопільського ставка – великого штучного водоймища, яке є майже ровесником самого міста. Сам острів створили під час відновлення ставка після Другої Світової війни. Дістатися до нього можна по спеціальному містку або на човні. Взимку, коли ставок замерзає, можна пішки льодом.

Є особливий ритуал – якщо закохана пара вдивлятиметься в дзеркальну гладінь, то у віддзеркаленні вони можуть побачити своє майбутнє. Тернопіль запрошує Вас прогулятися по вузьких романтичних вулицях, послухати легенди старовинних замків, відвідати стародавні храми (церква Різдва Христова, Домініканський костьол).

Місто пропонує Вам відчути український колорит в самому незвичайному музеї-ресторані «Старий млин», в якому Ви зможете не тільки побачити колекцію предметів національного побуту, але і скуштувати страви місцевої кухні.

А ще тут Вас чекає величезний аквапарк і модернізований міський стадіон з європейською системою зрошування футбольного поля.

Тернопіль підкорить Ваше серце пахощами квітів, які ростуть на клумбах і в просторих парках. Ви не зможете не проникнутися духом романтизму, випромінюваного різноманітними ліричними скульптурами і вплетеними в спинки лавок серцями.

Приїжджайте до Тернополя, міста, в якому у Вашій душі завжди пануватиме весна і в якому Ви відчуватимете себе трішки закоханим…


    фейсбук