Російський диверсант Ігор Гиркин розуміє, що приречений, оскільки втекти до Росії він не може через наказ Володимира Путіна на знищення, і він почав "безпробудно пити". 

 Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник міністра МВС Зорян Шкіряк. 

Також він написав, що за оперативними даними розвідки спецпідрозділів МВС, ЗСУ та СБУ, а також за інформацією полонених терористів, в рядах бойовиків посилюється деморалізація і паніка. 

"Зокрема, масові дезертирство зафіксовано в російських терористичних бандах "стрілка", "чечена", "боцмана", Мозгового та ін. Бойовики усвідомлюють невідворотність розплати і свою приреченість. В Україні вони будуть знищені силами АТО, а до Росії не втечуть, оскільки там їх чекає розстріл загонами російських прикордонників, це прямий наказ Путіна. Крім того, підтверджений наказ Кремля на знищення ватажків терористів ", - написав Шкіряк. 

Він підкреслив, що є оперативна інформація, що на Донбас, в найближчі дні виїде "ліквідаційна бригада" ГРУ-ФСБ, щоб привести вирок. 

"Це змусило багатьох рядових бойовиків задуматися і рятувати свою шкіру. Одні знаходять можливість і намагаються сховатися серед мирного населення. Інші здаються в полон силам АТО і активно дають свідчення на своїх російських "покровителів". З Донецька вже біг терорист Бородай і кривавий Гіркін. Зараз останній верещить, як недорізаний свиня і вимагає у Путіна підмоги, погрожуючи здати Антрацит і втекти. Втім, він розуміє, що приречений. Тому, безпробудно п'є, що вже підтверджують не тільки очевидці, а й перебіжчики з його банди ", - написав Шкіряк.


    фейсбук