За словами глави держави, він цим випадком дуже розчарований.

Україна на гідному рівні провела в Києві пісенний конкурс «Євробачення», вважає президент України Петро Порошенко.

«Я вважаю, що Євробачення було організовано на дуже високому рівні», - сказав він на прес-конференції в неділю в Києві.

За словами глави держави, Україна побачили десятки тисяч гостей, і це дуже важлива інформація, яка буде донесена до європейських держав.

«Я вчора відмовився від поїздки, хоча там були мої друзі, ветерани АТО: Марина запросила воїнів з військового госпіталю ... Ми в цей час проводили переговори і з Жебрівським, і з Аброськіна, яким чином можна допомогти постраждалим (в Авдіївці - ред.)» , - сказав він.

При цьому П.Порошенко повідомив, що йому сподобалася пісня переможця конкурсу з Португалії, а також виступи ОNUKA, Джамали.

«Завжди знайдеться хтось, хто вистрибне і щось продемонструє, вважаючи, що це свобода. Я думаю, що дуже погано, коли таки чином люди знаходять можливість самовиражатися », - сказав він.

П.Порошенко наголосив на важливості роботи багатьох людей, які готували це свято на рівні, щоб показати Україну світові.

«І тут вилазить один зад, який думає, що це те, що світ повинен бачити з України. Я цим розчарований, але вважаю, що це не зіпсує нам враження від свята », - сказав він.


    фейсбук