Експерти відзначають, що потік українців, які замовляють екскурсії по Україні або тури вихідного дня, щороку збільшується.
В минулому році Україна була визнана міжнародним туристичним порталом "Globe Spots" як один з найцікавіших туристичних напрямків у 2013. В Україні зростає популярність турів вихідного дня. Адже це прекрасна можливість добре відпочити, отримати масу незабутніх вражень, займаючи при цьому, лише три дні, пише visittoukraine.com.
Перше місце впевнено займає Львів. Туристів місто "сплячих левів" манить неперевершеною середньовічною архітектурою, стільки ж, скільки оригінальними кафешками і кав'ярнями. Також популярними залишаються Крим, Одеса та Камянець-Подільський.
Приваблює туристів можливість хоч на декілька днів поринути в атмосферу автентичної України. Закарпаттю в цьому плані немає рівних.
Цінова політика турів вихідного дня по Україні виглядає приблизно так: триденна подорож з Києва до Львова обійдеться мандрівникам менше 550 грн. Вікенд в Одесі буде коштувати від 450 грн. А дводенний круїз з Києва до Кам'янця-Подільського обійдеться мінімум в 250 грн.


    фейсбук