Пральні машини стали невід’ємною частиною нашої побутової техніки, і вибрати правильну для себе може бути складним завданням.

Вибір пралки залежатиме від вашої здатності проаналізувати деякі фактори та речі, які слід враховувати перед покупкою пральної машини на ваш вибір.

В основному сучасна пралка відрізняються за такими характеристиками:

  • потужністю,
  • завантаженням, 
  • функціоналом.

Вони також мають унікальні функції, такі як швидке прання, програми прання, захисна сітка від щурів, блокування від дітей, гаряче прання/регулювання температури, цифровий дисплей тощо.

Тип завантаження пральної машини

Коли ви говорите про тип завантаження, ви повинні вибрати між пральною машиною з фронтальним завантаженням і пральною машиною з верхнім завантаженням. Обидва вони мають свої переваги та недоліки.

Пральна машина з верхнім завантаженням

Як випливає з назви, одяг завантажується з верху. Вона має одну трубку для прання та сушіння, не потрібно переміщати одяг між ваннами. Пральна машина з верхнім завантаженням, під’єднана до крану подачі води, машина контролює, коли набирати або зупиняти воду, щоб підтримувати необхідний рівень води. Вона має менше програм прання порівняно з аналогом пральної машини з фронтальним завантаженням, але такі пралки прості у використанні та найбільш економічні.

Пральна машина з фронтальним завантаженням

Як випливає з назви, одяг у таку пральну машину завантажується спереду, оскільки її барабан розташований горизонтально. Сучасна пральна машина з переднім завантаженням є передовою технологічною пральною машиною. Пральні машини з фронтальним завантаженням оснащені багатьма розширеними функціями, такими як таймер для запуску та зупинки машини, замочування одягу, подача гарячої води, понад 30 програм прання та розширенне блокування від дітей.

Типи функцій пральної машини

– пральна машина може бути напівавтоматичною або повністю автоматичною, залежно від того, яка буде відповідати вашим потребам і бюджету.

Ємність пральної машини

Ємність пральної машини залежить від кількості людей у ​​вашій родині. Ємність пральної машини вимірюється в кілограмах, вона безпосередньо пов’язана з вагою одягу, який ви плануєте прати. Деякий одяг легкий, але займає багато місця, як-от ковдра, тоді як інший одяг має вагу, але займає мало місця, як джинси. Бажано заповнювати барабан лише на одну третину, щоб одяг міг легко пересуватися та забезпечував кращу якість прання.


    фейсбук