Тактичні черевики завжди були невід’ємною частиною форми правоохоронців. І носіння найкращих тактичних службових черевиків є важливим для тих, хто працює у армії чи місцевих поліцейських органах, повідомляє viktailor.

Багато військових проводять довгі години на ногах. І дуже важливо, щоб військовий одяг, а особливо тактичне взуття були максимально зручними.

Тактичне взуття повинне забезпечувати військовим поєднання комфорту, структурованої, але чутливої ​​підтримки, і, що найважливіше, серйозних характеристик.

Ось поради експертів, які вам знадобляться, щоб купити тактичне взуття, створене спеціально для військових, поліцейських, співробітників виправних установ і всіх, хто працює в правоохоронних органах.

На що звернути увагу обираючи тактичне взуття

Тактичне взуття - це основа тактичного одягу, адже від нього залежить самопочуття, комфортність та мобільність тих, хто його носить.

Тактичне взуття може бути представлено такими категоріями:

  • кросівки та кеди;
  • черевики;
  • туфлі;
  • сандалі;
  • в'єтнамки та ін.

Тактичним черевикам потрібна надійна підтримка

Хороші тактичні черевики мають міцну підтримку, від підошви до верху черевиків. Робочий черевик має щільно, але комфортно облягати ногу, а каблуки повинні залишатися на місці, щоб запобігти будь-якому ковзанню черевиків під час бігу.

Для тактичних черевиків потрібна стійка основа

Для стійкості тактичний черевик повинен мати добре збалансовану платформу, яка забезпечує надійну посадку стопи. Це особливо важливо, коли ви біжите  по нерівній місцевості або  темної ночі, коли важко оцінити умови ґрунту. Широка основа допомагає крокам залишатися стабільними, збалансованими та на правильному шляху.

Тактичні черевики потребують додаткової підтримки щиколотки

Тактичні черевики, які забезпечують найбільшу підтримку щиколотки. Ця висока м'яка опора навколо щиколоток допомагає захистити від будь-яких потенційних перекатів щиколоток, які можуть виникнути під час бігу по полях або вулицями міста.

Вищі тактичні черевики також допомагають запобігти травмам під час різких, раптових поворотів. Ця висота також допомагає захистити щиколотки від порізів, подряпин і шкідливого сміття під час бігу провулками, більш сільською місцевістю або через густі ліси це дуже важливо враховувати, коли ви збираєтеся тактичне взуття купити.

Тактичні черевики потребують жорсткого контролю скручування

Для захисту від скручування тактичні черевики повинні мати добре структуровану внутрішню раму, вбудовану безпосередньо в черевики, яка тримає ноги прямими та стійкими.

Тактичним черевикам потрібен амортизуючий комфорт

Просто неможливо обійти потребу в комфорті в тактичних черевиках.

Оскільки дуже багато військових знаходяться на ногах довгі години поспіль, а то й довше, втоми ніг стає дуже важливою проблемою, якої слід уникати.

 

 


    фейсбук

    Останні матеріали