AirPods Max - це високоякісні бездротові навушники від Apple, які можуть іноді викликати проблеми з підключенням, звуком або шумозаглушенням. Ці проблеми часто можна вирішити шляхом перезавантаження або скидання налаштувань до заводських. Ось як це зробити.

Перезавантаження AirPods Max

Перезавантаження Аірподс Макс може допомогти виправити багато проблем. Щоб перезавантажити AirPods Max, слідуйте цим крокам:

  1. Зарядіть AirPods Max протягом декількох хвилин.
  2. Одночасно натисніть і утримуйте кнопку контролю шуму (ANC) та коліщатко Digital Crown.
  3. Утримуйте кнопки, доки індикатор не заблимає жовтим кольором.
  4. Відпустіть кнопки.
  5. Аірподс Макс перезавантажаться, і через кілька секунд вони знову підключаться до вашого пристрою.

Скидання AirPods Max до заводських налаштувань

Якщо перезавантаження не вирішило проблему, або якщо ви хочете продати або подарувати Аірподс Макс іншому користувачу, ви можете скинути AirPods Max до заводських налаштувань. А якщо після продажу буде потреба в нових навушниках даної моделі, їх завжди можна знайти за посиланням: https://www.ctrs.com.ua/ru/naushniki/brand-apple/seriya_airpods-max/. Щоб скинути AirPods Max до заводських налаштувань, слідуйте цим крокам:

  1. Зарядіть Аірподс Макс протягом декількох хвилин.
  2. Одночасно натисніть і утримуйте кнопку контролю шуму (ANC) та коліщатко Digital Crown.
  3. Утримуйте кнопки, доки індикатор не заблимає жовтим, а потім білим кольором.
  4. Відпустіть кнопки.
  5. AirPods Max скинуться до заводських налаштувань. Після цього вам потрібно буде знову створити пару з вашим пристроєм.

Додаткова інформація

  • Перезавантаження AirPods Max не скидає налаштування. Ваші налаштування ANC, прозорого режиму та еквалайзера залишаться збереженими.
  • Скидання AirPods Max до заводських налаштувань стирає всі ваші налаштування. Вам потрібно буде знову створити пару з вашим пристроєм і налаштувати свої параметри.

Корисні поради

  • Перед тим, як скинути AirPods Max до заводських налаштувань, переконайтеся, що ви знаєте свій Apple ID та пароль. Вам потрібно буде ввести їх, щоб знову створити пару з вашим пристроєм.
  • Якщо ви використовуєте Аірподс Макс з Apple Watch, вам потрібно буде скинути AirPods Max до заводських налаштувань, щоб видалити їх з Apple Watch.
  • Якщо ви продаєте або даруєте Аірподс Макс іншому користувачу, скиньте їх до заводських налаштувань, щоб видалити свою особисту інформацію.

Вирішення проблем

Якщо ви не можете перезавантажити або скинути AirPods Max до заводських налаштувань:

  1. Переконайтеся, що AirPods Max заряджені.
  2. Спробуйте скинути Аірподс Макс, використовуючи інший кабель Lightning.
  3. Спробуйте скинути Аірподс Max, використовуючи інший комп’ютер.
  4. Зверніться до служби підтримки Apple.

AirPods Max - це потужний продукт від Apple, який надає високоякісний звук та шумозаглушення. Однак, як і всі технологічні пристрої, вони можуть іноді викликати проблеми. Завдяки цьому керівництву ви зможете легко перезавантажити або скинути налаштування своїх Аірподс Макс, щоб вони продовжували працювати на піку своїх можливостей. Завжди пам’ятайте, що якщо у вас виникають проблеми, які ви не можете вирішити самостійно, ви завжди можете звернутися до служби підтримки Apple.


    фейсбук