КРУЧЕНИКИ ПО-ЗАКАРПАТСЬКІ

Свинину нарізати на шматки, відбити, посолити та поперчити. На кожен шматок покласти грибний фарш, згорнути рулетом, перев’язати ниткою і тушкувати. Готові крученики залити грибною підливою і довести до готовності.

Грибний фарш: гриби промити, відварити і дрібно нарізати. Цибулю підсмажити до золотистого кольору, змішати з половиною грибів, сіллю, перцем, і подрібненими вареними яйцями.

Підлива: борошно підсмажити на вершковому маслі, додати грибний бульйон, сіль, сметану, решту грибів і добре розмішати.

Свинина — 1 кг, сіль, перець — за смаком, гриби —  50 г, цибуля — 100 г, яйця — 3 шт., борошно —    50 г, вершкове масло — 50 г, сметана — 100 г, грибний відвар — 400 г.